Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Palvelut - > ValokuvauspalvelutValokuvauspalvelut

info

Palvelut -välilehdeltä löydät esimerkkejä tarjoamistani valokuvapalveluista. Sieltä löytyy esimerkkikuvia monenlaisista tilanteista ja tapahtumista. Toivottavasti siitä on myös apua sinulle, jos valokuva-asiat ovat ajankohtaisia.

Palvelut >>>

Huoneistokuvaukset

info

Asuntomarkkinat alkavat vähitellen jälleen vetää. Tarjontaa on kuitenkin paljon. Silloin on tärkeää erottua joukosta. Yksi keino tehdä se, on laittaa myynti-ilmoituksen yhteyteen huoneistosta hyvät valokuvat.

Huoneistokuvaukset >>>

Taittopalvelut

info

Taitamme kirjat, posterit, julisteet, esitteet ym. tavanomaiset painotuotteet.

Taittopalvelut >>>

Kuvaaja kulkee

info

Kuvauspaikka voi olla mikä tahansa maan ja taivaan väliltä. Sinä päätät minne kuvaaja kulkee. Kuvauskalusto ja liikuteltava "studio" kulkevat mukana.

Toimintakonseptimme >>>

Keikalla

Eduskuntavaaliehdokkaille näkyvyys erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa on tärkeä asia. Tarjolla on monenlaisia vaihtoehtoja, kuten suositut kokovartalo-Roll-upit. Tässä muutama esimerkki eräästä kuvaustapahtumasta, jossa otettiin ehdokkaasta Roll-up -kuvat.

Kurkista kuvauskeikalle >>>

 

Paikallista osaamista - palvelut lähelläsi.Paikallista osaamista - palvelut lähelläsi.

Valokuvauspalvelut

Valokuva on muisto hetkestä joka ei koskaan palaa. Siinä on vangittu väläys ihmisen elämästä - ja se säilyy. Valokuva on muisto itselle ja myös tuleville sukupolville.

Henkilökuvauksessa on tärkeää tuoda esiin kuvattavan persoonallisuus. Se tapahtuu ammattitaitoisella kuvauksella ja kuvan jälkikäsittelyllä. Toki asiakkaan toiveita kuunnellen.

 

Lue lisää >>>  (Henkilökuvat)

Ihmisen elämä on moninainen. Elon kaari tuo mukanaan syntymäpäiviä, valmistujaisia, kihlauksia, häitä ja muita suuren ilon aiheita. Ne ovat hetkiä, jotka kannattaa ikuistaa valokuvina muistojen albumiin.

Vääjäämättä myös surujuhlat koskettavat meitä. Usein omaisilla ei ole voimia tilaisuuden valokuvaamiseen. Silloin kannattaa hankkia ulkopuolinen kuvaaja. Surun helpotettua muistokuvat rakkaistamme ovat arvokas asia. 
 

Lue lisää >>>  (Perhetapahtumat)

Tilaisuudet, tapahtumat, promootiokuvat, keikkakuvat, yrityskuvat, lemmikit, autot, moottoripyörät, julistekuvat...

Myös vanhojen kuvien retusointikäsittely kuuluu palveluihimme. Uusi digitaalinen kopio paperikuvasta asiaankuluvine korjauksineen pelastaa muistot tuleville polville.

Se, mikä on sinulle tärkeää, ansaitsee tulla ikuistetuksi.

 

Lue lisää >>>  (Muut kuvapalvelut)