Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

AsiakasgalleriaValokuvauspalvelut

info

Palvelut -välilehdeltä löydät esimerkkejä tarjoamistani valokuvapalveluista. Sieltä löytyy esimerkkikuvia monenlaisista tilanteista ja tapahtumista. Toivottavasti siitä on myös apua sinulle, jos valokuva-asiat ovat ajankohtaisia.

Palvelut >>>

Huoneistokuvaukset

info

Asuntomarkkinat alkavat vähitellen jälleen vetää. Tarjontaa on kuitenkin paljon. Silloin on tärkeää erottua joukosta. Yksi keino tehdä se, on laittaa myynti-ilmoituksen yhteyteen huoneistosta hyvät valokuvat.

Huoneistokuvaukset >>>

Taittopalvelut

info

Taitamme kirjat, posterit, julisteet, esitteet ym. tavanomaiset painotuotteet.

Taittopalvelut >>>

Kuvaaja kulkee

info

Kuvauspaikka voi olla mikä tahansa maan ja taivaan väliltä. Sinä päätät minne kuvaaja kulkee. Kuvauskalusto ja liikuteltava "studio" kulkevat mukana.

Toimintakonseptimme >>>

Keikalla

Eduskuntavaaliehdokkaille näkyvyys erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa on tärkeä asia. Tarjolla on monenlaisia vaihtoehtoja, kuten suositut kokovartalo-Roll-upit. Tässä muutama esimerkki eräästä kuvaustapahtumasta, jossa otettiin ehdokkaasta Roll-up -kuvat.

Kurkista kuvauskeikalle >>>

 

Paikallista osaamista - palvelut lähelläsi.Paikallista osaamista - palvelut lähelläsi.

Asiakkaiden kuvagalleria


Kaikki asiakkaamme saavat veloituksetta käyttöönsä henkilökohtaisen kuvagallerian kuukaudeksi. Kuvagalleriassa on nähtävillä kuvauksessa otetut kuvat. Kuvagalleriaan pääsee helpolla linkin klikkauksella. Linkki toimitetaan sähköpostissa.

 

 

Kuvatilaukset ja tulosteiden tilausohje

Kun olet valinnut albumistasi haluamasi kuvat, voit tilata ne esim alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Kirjoita viestikenttään haluamiesi kuvien numerot,
tulostekoko 10x15, 13x18 (n. A5), tai 20x25 (n. A4) sekä määrä.
Kirjoita lopuksi yhteystietosi kuvien postitusta varten. Lasku tulee tulosteiden mukana. 

 

Ota yhteyttä:

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.