Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Palvelut -> PerhetapahtumatValokuvauspalvelut

info

Palvelut -välilehdeltä löydät esimerkkejä tarjoamistani valokuvapalveluista. Sieltä löytyy esimerkkikuvia monenlaisista tilanteista ja tapahtumista. Toivottavasti siitä on myös apua sinulle, jos valokuva-asiat ovat ajankohtaisia.

Palvelut >>>

Huoneistokuvaukset

info

Asuntomarkkinat alkavat vähitellen jälleen vetää. Tarjontaa on kuitenkin paljon. Silloin on tärkeää erottua joukosta. Yksi keino tehdä se, on laittaa myynti-ilmoituksen yhteyteen huoneistosta hyvät valokuvat.

Huoneistokuvaukset >>>

Taittopalvelut

info

Taitamme kirjat, posterit, julisteet, esitteet ym. tavanomaiset painotuotteet.

Taittopalvelut >>>

Kuvaaja kulkee

info

Kuvauspaikka voi olla mikä tahansa maan ja taivaan väliltä. Sinä päätät minne kuvaaja kulkee. Kuvauskalusto ja liikuteltava "studio" kulkevat mukana.

Toimintakonseptimme >>>

Keikalla

Eduskuntavaaliehdokkaille näkyvyys erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa on tärkeä asia. Tarjolla on monenlaisia vaihtoehtoja, kuten suositut kokovartalo-Roll-upit. Tässä muutama esimerkki eräästä kuvaustapahtumasta, jossa otettiin ehdokkaasta Roll-up -kuvat.

Kurkista kuvauskeikalle >>>

 

Paikallista osaamista - palvelut lähelläsi.Paikallista osaamista - palvelut lähelläsi.

Perhetapahtumat

 

Kastetilaisuudet

 

Pienokaisen ensimmäinen suuri juhla on merkittävä tapahtuma koko perheelle. Tilaisuuden tärkeimmät hetket kannattaa ikuistaa muistoksi myös kastetulle.

 

 

Merkkipäivät

 

Nuorempien ja iäkkäämpien merkkipäivät ovat iloisia juhlia. Niiden tunnelmat ikuistuvat valokuvina muistoiksi tulevia aikoja varten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ylioppilasjuhlat

"Gaudeamus igitur..." Nuoren elämässä ylioppilasjuhla on yksi mieleenpainuvimmista tapahtumista. Arvon ylioppilaan ei tarvitse poistua juhlapaikalta hetkeksikään: kuvaaja tulee paikan päälle mukanaan studiosalamat, taustat ja muu tarvittava kalusto. Voimme kuvata niillä myös pihassa ja puutarhassa. 

Häät ja kihlajaiset

Morsiamet, sulhaset, bestmanit, morsiusneidot sekä arvoisa juhlaväki. Kihlajaisia ja häitä valokuvauksellisempia tapahtumia on vaikea keksiä. Kaikki ovat sonnustautuneet parhaimpiinsa ja sukua sekä tuttavia on usein koolla harvinaisen paljon. Kauniit kuvat muistoksi morsiusparille ja vaikka koko juhlaväelle.
 

Happily Married!

Hautajaiset ja muistotilsiduudet

 

Kun suru kohtaa meitä, ovat omat voimamme vähissä. Anna hautajaisten muistokuvaus silloin ulkpuolisen ammattilaisen huoleksi.

 


 

" K a i k k i   j u h l a t   o v a t  m u i s t o k u v i e n  a r v o i s i a ! "