Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

KuvaamassaValokuvauspalvelut

info

Palvelut -välilehdeltä löydät esimerkkejä tarjoamistani valokuvapalveluista. Sieltä löytyy esimerkkikuvia monenlaisista tilanteista ja tapahtumista. Toivottavasti siitä on myös apua sinulle, jos valokuva-asiat ovat ajankohtaisia.

Palvelut >>>

Huoneistokuvaukset

info

Asuntomarkkinat alkavat vähitellen jälleen vetää. Tarjontaa on kuitenkin paljon. Silloin on tärkeää erottua joukosta. Yksi keino tehdä se, on laittaa myynti-ilmoituksen yhteyteen huoneistosta hyvät valokuvat.

Huoneistokuvaukset >>>

Taittopalvelut

info

Taitamme kirjat, posterit, julisteet, esitteet ym. tavanomaiset painotuotteet.

Taittopalvelut >>>

Kuvaaja kulkee

info

Kuvauspaikka voi olla mikä tahansa maan ja taivaan väliltä. Sinä päätät minne kuvaaja kulkee. Kuvauskalusto ja liikuteltava "studio" kulkevat mukana.

Toimintakonseptimme >>>

Keikalla

Eduskuntavaaliehdokkaille näkyvyys erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa on tärkeä asia. Tarjolla on monenlaisia vaihtoehtoja, kuten suositut kokovartalo-Roll-upit. Tässä muutama esimerkki eräästä kuvaustapahtumasta, jossa otettiin ehdokkaasta Roll-up -kuvat.

Kurkista kuvauskeikalle >>>

 

Paikallista osaamista - palvelut lähelläsi.Paikallista osaamista - palvelut lähelläsi.

Eduskuntavaaliehdokkan Roll-up kuvauksissa

 

Eduskuntavaaliehdokkaille näkyvyys erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa on tärkeä asia. Tarjolla on monenlaisia vaihtoehtoja, kuten suositut kokovartalo-Roll-upit. Tässä muutama esimerkki eräästä ehdokkaan kuvaustapahtumasta, jossa otettiin Roll-up -kuvat. Kalustoa kulkee mukana aina tarpeen ja tilan mukaan. Tämä "studio" on pystytetty Kotkaan, Taidesatama Art Portin yläkertaan. Tila soveltuu tämän tyyppisiin kuvauksiin aivan erinomaisesti. Toki paljon pienemmissäkin tiloissa, kuten ihan tavallisen kokoisessa olohuonessa kuvaus onnistuu.

Alla kuvia kuvaustilanteesta. Kuvaajan kuvaajana toimi vaimoni, Maaret Lommi

Kuvaus alkakoon!Kuvaus alkakoon!
 
Jorma Kaario, eduskuntavaaliehdokasJorma Kaario, eduskuntavaaliehdokas
 
Jary Högnabba, KuvanuottaJary Högnabba, Kuvanuotta
 
 
 

Alla

Lopputulos: syvätty kuva, muuta kuvankäsittelyä ei vielä tehty. Kun kuvat on vielä viimeistelty kuvankäsittelyssä, asiakas saa valitakseen useasta vaihtoehdosta.

 

Jorma Kaario, KD:n eduskuntavaaliehdokas 2015Jorma Kaario, KD:n eduskuntavaaliehdokas 2015
 

Kalusto valitaan kuvaustilan ja kuvatyypin mukaan. Isompaan enemmän ja
pienempään ehkä hieman vähemmän ja pienempää. Eräkämpässäkin onnistuu - akku kulkee paikkaan kuin paikkaan, eikä sähköjä siis tarvita.

 
Valot, tausta, heijastussuojat, akut, kaapelit ym kulkevat mukana kuvauspaikalle.Valot, tausta, heijastussuojat, akut, kaapelit ym kulkevat mukana kuvauspaikalle.